Sveriges viktigaste företag

Sedan starten 2013 har Working for Change fått medel av personer, företag och organisationer. Det möjliggör att vi år efter år kan anordna Sveriges ledande konferens för mångfald i näringslivet. Därför har Working for Change också kunnat hålla den höga nivå på både deltagande och föreläsare som vi anser är nödvändigt. Att arbeta med kulturell mångfald ger inte bara genomslag i den egna verksamheten , det gynnar Sverige på sikt. Ett land som enbart kommer växa genom fortsatt invandring efter år 2030. Därför är Working for Change inte bara tacksamma mot våra sponsorer och partners, vi tycker dom är Sveriges viktigaste företag.

Bli sponsor eller partner?

Oavsett om du blir sponsor eller partner exponeras din verksamhet mot alla som kommer i kontakt med Working for Change. Under 2016 räknar vi med att vårt nätverk kommer bestå av över 10 000 chefer, varav 5000 nås av vårt nyhetsbrev. Vi har tagit fram olika sponsorpaket som är kopplade till den årliga konferensen. Där ingår en självklar plats i Working for Change 2016, tydlig exponering och, beroende på paket, möjlighet att koppla vårt varumärke till den egna verksamheten.

Det finns också möjlighet att bli Partner, då kommer ditt företag eller organisation lyftas fram i alla våra plattformar året om. Som vi gör med TNS Sifo, Svenska Postkodlotteriet,  Diversity Charger Sweden och Skanska. Vi vill nämligen inte hymla med att vi är väldigt stolta över dessa samarbeten.

Är du nyfiken på att bli sponsor eller partner? Kontakta Rodrigo för mer information.

Kontakta oss

För mer information, välkommen att kontakta:

Rodrigo Garay
rodrigo@workingforchange.se
070-631 93 07