En självklar affärsnytta

Working for change arbetar för kulturell mångfald i näringslivet. Vi är en stiftelse, en tankesmedja och Sveriges ledande konferens i ämnet. Det finns nämligen en självklar affärsnytta i mångfald. Vår uppgift är att hjälpa företag och organisationer att se och ta tillvara på den. Genom att göra det bidrar vi till ett välmående samhälle och vår vision: Ett integrerat Sverige som gynnar alla.

Är du chef och nyfiken på hur ditt företag kan ta tillvara på mångfald? Då ska du boka in 22 november när årets konferens går av stapeln. Anmäl dig här.

Inte alltid lika självklart

Idag är mångfald en naturlig del av en CSR-­‐strategi som stärker varumärket och gynnar företagskulturen. Working for Change har sedan starten 2013 sett nyttan ur flera perspektiv: Vad sägs om en outforskad kandidatpool med 140 000 akademiker, en årlig köpkraft om 350 miljarder som inte nyttjas fullt ut eller varför inte öka exporten med 10 %? Det är bara några exempel. När samhället förändras skapas det nya möjligheter för företagen. Att arbeta med kulturell mångfald var inte alltid lika självklart som det är nu.

Lättare än vad man tror

Vi gillar enkla och effektiva lösningar. Det är därför Working for Change riktar sig till chefer – det ger störst genomslag i organisationen. Det är därför konferensen är ett bra första steg – på bara en dag får man en tydlig bild att ta ställning till. Det är också därför vi använder modeller som till exempel Change-trappan™ i workshops och utbildningar – det gör det enkelt, helt enkelt. Trots barriärerna som finns i arbetet med mångfald har vi idag hundratals exempel på att det är lättare än vad man tror. Vi ser såklart fram emot att träffa dig med.

Vår verksamhet

Working for Change 2016

Sveriges ledande konferens för mångfald i näringslivet. Läs mer och anmäl dig här.

Workshop och utbildning

Läs mer om våra fristående utbildningar, workshops och skräddarsydda program.

Bli sponsor eller partner

Få en självklar plats i Working for Change 2016.